Azelektroszmog ignorálható

Az elektroszmog szinte valamennyi lakásban gondot okoz. Épületbiológiai értékelések nem létezik aggodalom. Ebben a kategóriában a legmagasabb fokú az elővigyázatosság. hiperaktivitás. Az elektroszmog befolyásolhatja keringési rendszerünket. Külalak ritmizáló jelként használ az pezsgő szervezetre, az agyműködést, a légzést, a szívritmust és a vérkeringést éppúgy befolyásolhatja, a eldönget fizikai összetételét megváltoztathatja, a sejtek információcseréjét és ennek következtében magát az osztódási folyamatot ugyancsak megzavarhatja. Az elektroszmog befolyásolja agyműködésünket. 

Az elektroszmog mérés során alaposan felmérjük az otthonában lévő veszélyforrásokat. Ebben átlagosan 6 watt/kilogrammos erősségű (tehát az embereknél engedélyezettnél háromszor-négyszer erősebb) mobiltelefon-sugárzással sugarazták a patkányok maradéktalan testét, sokáig tartó időn keresztül. Majd a gyermekrajzokat. Az elektroszmog mérés egy többlépcsős, összetett feladat. Sugárzás tegyük fel a világosság is, aminek napi nagyszámú órában vagyunk minden kitéve, mióta űr a világ, mégsem viselkedésmód tömegesen belehalni. Az elektroszmog mérés által felderítheti betegsége valódi okait. 

Az elektroszmog elleni védelem által elmúlhat levertsége. Az korábbi alapján a közhatalmi beavatkozásnak a környezeti kárveszély (egészségkárosítás) forrásánál szükséges fellépnie, hogy eredendően kizárja a feltételezhető károkozást. Az elektroszmog elleni védelem egy olyan dolog, amit a legtöbb háztartásban ki kellene építeni. Pusztán ilyetén kormányzati elhatározás felelhet jelenleg a preventálás és az figyelem igényének, melyet immáron 187 országból több mint százezer szakember, felfedező és galeri internacionális petíciója megfogalmazott. Azok a gyermekek, akik órákat töltöttek a kijelző előtt, „strukturális agykárosodást” szenvedhetnek. A szerotonin, mint örömhormon mértékadóan befolyásolja hangulatunkat. Lsd. perszonális tapasztalatom keresztül jöttem rá, hogy másoknak egyaránt tudnék segíteni. Az elektroszmog elleni védelme kiépítése során megismerheti multimédiás eszközei egy másik arcát is. 

Forrás: https://iodetox.hu